1721 v.1.0 Strikket top

De fleste tænker øjeblikkeligt på store sweatre, når man taler om at strikke tøj, men strikkede bluser kan også være meget mere end bare tung uldtrøjer. Det beviser denne elegante top blandt andet, for den er virkelig bemærkelsesværdig og skiller sig ud fra mængden, når man sammenligner den med en typisk strikkebluse.

Denne top er perfekt til fester, og du behøver ikke være bange for at få det for varmt. Toppen er strikket i Mayflower Cotton 8/4, som har en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram. Derudover består Mayflower Cotton 8/4 af ren bomuld, hvilket er en fordel i forhold til en top som denne. Uldgarn kan nemt blive meget varmt – især hvis man har det på til en fest. Her er bomuldsgarn mere nådigt, for huden har nemt ved at ånde igennem bomuld, hvilket også at grunden til, at bomuldsgarn er fuldstændig uovertruffen til sommerbluser.

Hvis du vil strikke denne bluse med en miljøvenlig twist, kan du vælge i stedet at strikke den i Mayflower Cotton 8/4 Organic Øko, som er vores mærke af økologisk bomuldsgarn. Her er bomulden dyrket på økologisk vis. Det betyder blandt andet, at dyrkningen er mere bæredygtig, og derudover er der ikke brugt unødvendige kemikalier i selve garnproduktionen.