1833 v.1.0 Strikket damefrakke med snoninger

Mangler du en dejlig varm frakke til årets kølige dage? Så er denne opskrift helt perfekt til dig, for denne frakke er strikket i vores lækre Mayflower Easy Care Classic, som er garn i 100 % merinould med en løbelængde på 106 meter pr. 50 gram.

Frakken er halvlang, hvilket giver ekstra varme. Det gør den perfekt til hyggelige stunder – enten indenfor på en regnvejrsdag eller udenfor på terrassen på en kølig sommeraften. Garnet er samtidig dejlig blødt, så du får også optimal komfort, hvis frakken bare skal bruges til hygge.

Mayflower Easy Care Classic fås I mange farver. På billedet er opskriften strikket i en flot chilirød, men designet er så enkelt, at alle farver vil klæde frakken. Frakkens enkle design gør at man bemærker den flotte snoningsdetalje ekstra meget. Snoningen følger hele frakkens kant og giver et flot finish.

Vi anbefaler primært denne opskrift til let øvede strikkere, men den burde ikke være noget problem, hvis du tidligere har strikket jakker eller cardigans.

Du kan hente opskriften gratis på linket herunder. Rigtig god fornøjelse. 

 

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Easy Care Classic fv. 259. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi farve. 248, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.