1795 v.1.0 Strikket bluse med hæklet bærestykke

Hækling og strik er alsidige og meget forskellige typer håndarbejde, som begge giver fantastiske resultater. På denne smukke bluse er hækling og strik kombineret for at give et ekstraordinært resultat, hvor den strikkede bluse kombineres med et hæklet bærestykke.

Det hæklede bærestykke er blusens primære detalje, og bærestykket er særdeles smukt med sit blondeudseende, hvilket gør blusen mere sommerlig. Af samme grund er resten af blusen lavet i retstrik, så bærestykket bliver yderligere fremhævet. 

Blusen er strikket i det lækre og bløde Mayflower Easy Care, som er 100% ren uld. Garnkvaliteten kan både maskinvaskes og tørretumbles og er derfor helt perfekt til dig, hvis du ikke har tålmodighed til at håndvaske dit strikkede tøj. 

Du skal både kunne strikke og hækle for at kunne lave denne bluse, men både den strikkede og hæklede del er forholdsvis enkel. Vi har valgt at designe blusen i en smuk cognac-farve, men Easy Care fås i rigtig mange nuancer, så du kan fint give blusen et twist ved at vælge en anden farve. 

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Easy Care fv. 37. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 76, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve(r) med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.