1803 v.1.0 Stribet sweater med sølvtråd

Strikkede striber er en skøn og enkel måde at give en sweater masser af personlighed. Det har vi udnyttet i denne skønne sweater, som er strikket med flotte blokstriber i to tråde Mayflower Easy Care Classic. 

Sweaterens blokstriber har et charmende retroudtryk, som har fået et moderne twist. Hele sweateren er strikket i to tråde Mayflower Easy Care Classic, men ved de lyselilla striber er der også anvendt en sølvtråd. Sølvtråden er strikket med i den første og sidste omgang af de lyselilla striber, mens de mellemliggende omgange udelukkende er strikket med to tråde Easy Care Classic i lyselilla. 

Easy Care Classic er mellemtykt garn i 100 % ren uld med en løbelængde på 106 meter pr. 50 gram. Det gør denne sweater til et hurtigt og nemt strikkeprojekt, da der strikkes med to tråde på pind 7 og 8.

Sweateren på billedet er strikket i cerise, orange og lys lilla, men du kan også sætte dit eget præg på sweateren ved at vælge andre farver. Det kan også være en mulighed at strikke med to tråde i forskellige farver for at skabe en flot meleret farveeffekt.  

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Easy Care Classic fv. 246. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi farve. 227, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.