1752 v.1.0 Stribet cardigan

Hvis du elsker retro-stil, så er dette den rette opskrift for dig. Denne cardigan er strikket i Mayflower 1 Class, som er et populært strømpegarn, som også sagtens kan bruges til andet end strømper. Mayflower 1 Class består af 75% uld og 25% polyamid og er derfor en dejlig lun og slidstærk garnkvalitet. 

Mønsteret til denne cardigan er både nemt og enkelt at strikke, da der blot skal strikkes ret og vrang. Derudover har cardiganen også en dyb v-hals, som er med til at give den et mere moderne look, og som en ekstra detalje er der ribkant langs ærmer og bul.

Dette er den perfekte opskrift, hvis du gerne vil have en lækker og slidstærk cardigan, som kan holde i rigtig mange år fremover.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower 1 Class fv. 2017 og 2082. Farverne er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 23 og 14, som minder om de udgåede farver. Vær blot opmærksom på, at du kan få et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.