2054 v.1.0 Stefanie top

Let og luftig top med et gennemgående hulmønster, som føles vidunderlig skøn og behagelig at have på.

Stefanie toppen er nemlig strikket i det bløde Mayflower Rimini, som er en unik blanding af lyocell og polyamid, hvor sammensætningen giver et blødt, voluminøst og samtidigt let garn, som er skønt året rundt. Garnet består af en lyocellbase med et tyndt polyamidnet udenom. Basen i lyocell er altid i neutral hvid, og det er således det farvede polyamidnet, der definerer farven. Da nettet er meget fint og tyndt, kan den hvide base ses igennem, hvilket giver en fantastisk flot, meleret farveeffekt. Meleringen bliver mere tydelig, jo mørkere garn du vælger. Til beklædning som denne mønstrede top er det imidlertid også flot med en lys farve, hvor den hvide base ikke træder så tydeligt frem, så mønsteret kommer mere i fokus. Med Rimini får du en helt utrolig let, lækker og behagelig top, som du både kan bruge med bare arme om sommeren eller med en langærmet bluse eller skjorte under. 

Lyocell er baseret på organiske og fornybare træfibre, som oftest kommer fra hurtigt voksende eukalyptustræer, og er dermed ét af fremtidens fibre. Træfibrene bliver i en miljøvenlig og skånsom proces omdannet til lange fibre, som kan spindes til blødt garn, som bl.a. kan bruges til håndstrik. 

Rimini er et elastisk garn til store pinde (pind 6), så vi anbefaler en strikkeprøve, inden du begynder at bruge det, hvis du har tendens til at strikke stramt. Derudover anbefaler vi også, at du er nænsom i din håndtering af garnet og fx holder det fra velcro, da nettet er meget tyndt og finmasket. Men Rimini er et fascinerende garn, når du først får garnet i hænderne, tror vi, du bliver ligeså fascineret af det, som vi er.

Fyldigheden i Rimini gør garnet til et super alternativ til de mere varme tubegarner, som oftest har fyld af uld- og/eller alpakafibre.

Rimini fås i flere forskellige skønne farver, hvor denne model er strikket i nr. 01 (fløde).