1864 v.1.0 Rhyanna vesten

Rhyanna vesten er et skønt bud på en lækker vest med ekstra længde. Vesten er glatstrikket og har et enkelt design, hvor især den flotte, bukkede krave er en fin detalje. Derudover er der også valgt at bruge smarte knaptrenser og duffelcoatknapper, så vesten kan bæres både åbent og lukket.

Vesten er strikket i Mayflower Sweet, som er en kombination af 85% uld og 15% polyamid. Sweet er især kendetegnet ved at være en let og luftig garnkvalitet med et smukt og fluffy skær.

Garnvalget bidrager til at gøre Rhyanna vesten let som en sky. Derfor kan den også bruges året rundt, for den har en dejlig åndbarhed, som er behagelig i både varmt og i køligt vejr. Samtidig betyder det enkle design også, at den er nem at style, da du kan kombinere Rhyanna vesten med de meste tøj.

Rhyanna vesten er en forholdsvis enkel opskrift, som også er overskuelig for den mindre øvede strikker. Du kan selv kigge nærmere på den gratis opskrift.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Sweet fv. 44, som desværre er udgået. Vi synes, at fv. 46 kunne være en fin erstatning. Vær blot opmærksom på, at du får et andet farveudtryk end på billedet. Du kan altid klikke ’Vælg en anden farve’ og selv finde den farve, som du holder mest af.