1246 v.1.0 Retstrikket jakke

Retstrikket Chanel-inspireret jakke, som er strikket i en smuk sammensætning af én tråd Mayflower Super Kid Silk og én tråd Mayflower Cotton 8/4. Jakken kan anvendes til såvel fest som hverdag, da den har et flot snit.

Alle dele strikkes nede fra og op og hver for sig. Til sidst syes alle dele sammen.

Garnkombinationen med bomuld gør jakken både fast og virkelig blød, ligesom den får et flot skær fra mohairfibrene i Super Kid Silk.

Der er god mulighed for at lege med farvesammensætningerne og skabe melerede udtryk ved at sammensætte forskellige farvenuancer, da jakken strikkes med to tråde.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Cotton 8/4 fv. 422, som desværre er udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi Mayflower Cotton 8/4 Organic fv. 17, som minder om den udgåede farve. Mayflower Cotton 8/4 og Mayflower Cotton 8/4 Organic har samme strikkefasthed og løbelængde. Husk blot altid at lave en strikkeprøve, inden du går i gang med projektet, så du er sikker på, at strikkefastheden og dermed de færdige mål holder. Vær også opmærksom på, at du kan få et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.