1723 v.1.0 Patentstrikket cardigan (1)

Denne lækre cardigan er et spændende strikkeprojekt, som giver et fantastisk resultat, når du står med den færdige cardigan. Selve cardiganen er åbentstående uden knapper. Den har flere flotte detaljer og er perfekt til brug hele året rundt. Den er nemlig både god i vinterhalvåret og på de kølige dage i sommerhalvåret.

Vi har valgt at designe denne cardigan i Mayflower Cotton Merino, hvor garnkvaliteten består af 50% ren uld og 50% bomuld. Garnet er perfekt til en cardigan, hvor både uld og bomuld kommer til sin fulde ret. Uld er især kendt for at være varmt og let, og samtidig er det også dejligt blødt. Bomuld er tungere, men til gengæld er det også mere åndbart, og det har gode egenskaber i forhold til at holde på formen, hvis det bliver blokket efter første vask. Ved at lave denne cardigan i uld og bomuld får du en trøje, som både er varm og åndbar uden at blive for tung. Derudover holder den også godt på formen, og bomuldsindholdet fremhæver virkelig det patentstrikkede mønster.

Designet er til lettere øvede, da du skal lave patentstrikning og raglanærmer. Derudover er det også en stor fordel, hvis du har prøvet at strikke cardigans før, eller at du alternativt har erfaring med at strikke trøjer.