2055b v.1.0 Nora sweater - Alliance style

Elegant top-down sweater med ¾ ærmer, som har let vidde. Sweateren har et klassisk snit krydret med flere flotte detaljer, hvilket giver en rigtig fin sweater, som du vil få glæde af i flere år.

Særligt bærestykket med sadelskuldre og den fyldige, ombukkede halskant får Nora Sweater til at skille sig ud og gør den enkle sweater til noget særligt. Sweateren er i glatstrik, hvilket får detaljerne og ribkanterne til at stå frem, og i nakken er der benyttet vendepinde for at give en bedre pasform.

Nora Sweater er rigtigt nok en trøje, som du vil får glæde af i lang tid, da den sagtens holde til en tur i både vaskemaskine og tørretumbler. Selv efter vask vil trøjen stadig være dejlig blød og behagelig og beholde sin glans. Sweateren skal nemlig strikkes i det bløde Mayflower Alliance, som er et både fint og blødt garn med høj slidstyrke, da det er spundet på lange bomuldsfibre af høj kvalitet. Alliance er samtidig let, luftigt og åndbart og gør Nora Sweateren utrolig behagelig, da den ikke føles hverken tung eller for varm.

Mayflower Alliance fås i mange fine farver, og opskriften kan du downloade lige nedenfor.