2005 v.1.0 Nina sweater

Nina sweater er designet, så den kan strikkes ud i ét. Den eneste montering sker til sidst, når kanterne skal bukkes og syes, så de ligger dobbelt. Det gør denne opskrift til det perfekte valg, hvis du foretrækker at strikke topdown med minimal montering.

Sweateren har en almindelig løs pasform med et bevægelsesrum på 4 cm. Det gør den en anelse løstsiddende og meget komfortabel, men den er ikke direkte oversize. Samtidig har sweateren også en række fine detaljer som for eksempel skulderudtagningerne, der fremhæves af et smukt hulmønster samt den brede v-hals.

Nina Sweater er strikket i Casablanca Lux, som er en skøn garnblanding med blandt andet alpaka, uld og bomuld. Garnet suppleres også af en diskret glimmertråd, der giver en vanvittig flot effekt sammen med det børstede, uldne look, som Casablanca Lux også har.

Casablanaca Lux er en garnkvalitet med masser af personlighed. Derfor er garnet især velegnet til enkle designs som for eksempel Nina Sweateren. Her får garnets fine detaljer virkelig lov at komme til sin ret og fremhæver samtidig sweaterens enkle detaljer.