1817 v.1.0 Meleret cardigan med stribede ærmer

En garderobe er ikke komplet uden mindst én lækker cardigan, og denne cardigan er et oplagt bud på en tilføjelse til din garderobe. 

Cardiganen er strikket i to forskellige garnkvaliteter. Ærmerne er strikket i Mayflower New Sky, som har en løbelængde på 150 meter pr. 50 gram og består af 42% alpaka, 42% uld og 16% nylon. Til kroppen på cardiganen er der anvendt to tråde Mayflower New Sky Light, som har en løbelængde på 300 meter pr. 50 gram og består af 35% alpaka, 35% uld og 30% nylon.

Den melerede farveeffekt på cardiganen er skabt ved at strikke med to tråde New Sky Light i to forskellige farver. På billedet er der anvendt mørk oliven og naturfarvet garn. Du kan også vælge andre farver, og den melerede effekt kan for eksempel gøres mere diskret, hvis du vælger to farver, som ligger tættere op ad hinanden.

Selve opskriften er forholdsvis enkel, og du behøver ikke at være erfaren strikker for at kunne lave denne cardigan. Opskriften kan hentes gratis på linket herunder. 

OBS: Det oprindelige design er lavet i farver, hvor flere desværre er udgået af sortiment. Vi har derfor valgt andre farver. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.