1807 v.1.0 Løs sweater med patentstriber

Denne løse sweater er et både let og elegant med sine smukke patentstriber. Patent er i forvejen en flot strikketeknik, men her vises nye muligheder med patentstrik i form af vandrette striber. Striberne er skabt ved skiftevis at strikke 16 omgange patentstrik og 4 omgange rib, og resultatet er virkelig flot. 

Sweateren er strikket i 2 tråde Mayflower Super Kid Silk for at give ekstra fylde. 

Super Kid Silk er let og blød, hvilket giver sweateren den skylette luftighed. Vidden og de brede ærmegab, gør sweateren endnu mere luftig og komfortabel. 

Selvom sweateren er let og luftig, må du ikke lade dig narre. Den er nemlig også dejligt lun og kan sagtens bruges på kølige dage. Mohairgarn er generelt kendetegnet ved at være både varmt og åndbart. 

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Super Kid Silk fv. 69, som desværre er udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 93, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.