1818 v.1.0 Kortærmet bluse i tofarvet patent

Tofarvet patentstrik er en smuk og karakteristisk strikketeknik, som alt for sjældent bruges til strikket tøj. Det vil vi gerne ændre på, og derfor har vi skabt denne smukke bluse i tofarvet patent. På billedet har vi valgt at kombinere jeansblå med koksgrå, men det er kun fantasien, som sætter grænser i forhold til farvekombinationer.

Blusens design er ganske enkelt, for det er ikke nødvendigt med mange detaljer, når der arbejdes med to-farvet patent. Blusens primære detalje er den smukke effekt, som skabes, når to-farvet patent kombineres med raglanindtagningerne ved blusens ærmer.

I denne opskrift er der anvendt Mayflower Cotton Merino Classic, som er en sammensætning af 50% uld og 50% bomuld. De to organiske materialer sikrer, at garnet føles behageligt mod huden og har god åndbarhed, og blusen kan derfor bruges hele året rundt. 

Denne opskrift er primært tiltænkt meget erfarne strikkere, da to-farvet patentstrik både er en spændende og udfordrende strikketeknik.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Cotton Merino Classic fv. 117. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 118, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve(r) med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.