1866 v.1.0 June sweater

June sweateren er en nem opskrift på en enkel og stilren sweater med flotte ballonærmer. Det enkle design understreges af, at blusen kun har ribstrik i ærmekant og ikke i hverken halskant eller bunden. Det giver samtidig en lidt løsere pasform, som passer godt til det luftige garn.

Sweateren er strikket i Mayflower Sweet, som er en kombination af 85% uld og 15% polyamid. Sweet er især kendetegnet ved sit luftige og fluffy udseende, som gør denne sweater ekstra karakteristisk.

June sweateren kan være et godt projekt til den mindre rutinerede strikker, da opskriften er helt enkel og uden vanskelige teknikker. Sweaterens forstykke og ryg strikkes nedefra og op på rundpind, mens ærmerne strikkes for sig selv og monteres til sidst.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Sweet fv. 62. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 35 som en flot erstatning. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.