MM02 v.1.0 IngeborgCardigan

Kreative impulser og idéer er en fast del af hverdagen for Maria Møller, som glædeligt deler sine mange projekter med sine følgere på Instagram. Kreativitet kan optræde i mange former, og Maria elsker blandt andet at strikke. Derfor var det også en drømmeopgave, da Mayflower forslog et samarbejde, hvor hun fik lov til at designe sine egne strikkeopskrifter.

Ingeborg Cardiganen er én af Marias kreationer, og hun er meget glad for resultatet. Hun har hentet inspiration i retro-børnemode og skabt en cardigan, som både er sød og feminin, hvilker passer perfekt til Marias personlige stil.

Maria har valgt at strikke cardiganen i to tråde Mayflower Easy Care Classic, som består af 100 % ren ny uld med en løbelængde på 106 meter pr. 50 gram. Valget om at strikke med to tråde giver cardiganen ekstra tykkelse, så cardiganen er også strikket på store pinde.  

Cardiganen er strikket i perlestrik, som giver det fineste strukturmønster. Mønsteret fremhæves af at der strikkes på store pinde, hvilket fremhæver de enkelte masker og giver endnu mere fylde. Heldigvis bevarer cardiganen stadig en behagelig lethed fra det det gode uldgarn.