M06 v.1.0 IdaVesten

IdaVesten blev først præsenteret, da Molly Egelind selv bare den i Go’ Morgen Danmark på TV2. Dengang blev den modtaget med storm, og der var øjeblikkeligt mange, som gerne ville strikke den.

Vesten blev designet med henblik på at kombinere mode og komfort i en perfekt kombination. Idavesten har en løs pasform, hvilket understreges af den lange slids, som går igen på begge sider af vesten og samtidig øger komforten og bevægelsesfriheden. Dette design er en del af kollektionen Molly by Mayflower.

IdaVesten er strikket i én tråd Easy Care og én tråd New Sky. Easy Care består af 100% uld og har en løbelængde på 185 meter pr. 50 gram, mens New Sky består af 42% alpaka, 42% uld og 16% polyamid og har en løbelængde på 150 meter pr. 50 gram. Denne kombination af garn er med til at gøre vesten endnu mere luftig og fyldig. Derudover er vesten også strikket i patentstik, hvilket tilføjer yderligere struktur og taktilitet. 

På det viste billede har Molly valgt at strikke vest og kant i to forskellige farver, hvilket skaber kontrast. Vesten kan også fint strikkes i den samme farve, hvis man ønsker at give den et mere enkelt udtryk. 

Garninfo til de forskellige varianter: 

Nude / Kiwi (str. M): Mayflower New Sky Nude, fv. 62, Mayflower New Sky Kiwi, fv. 68 og Mayflower Easy Care Pudder, fv. 083.

Sand / Isblå (str. L): Mayflower New Sky, fv. 64, Mayflower New Sky, fv. 69 og Mayflower Easy Care, fv. 044.

Koksgrå (str. XL): Mayflower New Sky, fv. 73 og Mayflower Easy Care, fv. 054.

OBS: Det oprindelige design er lavet i farver i Mayflower New Sky, som desværre er udgået af sortiment. Vi har derfor valgt andre alternativer. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.