1728 v.1.0 Hulmønstret sweater

Det er meget få strikkede sweatre, som har et hulmønster, der er flottere end mønsteret på denne sweater. Sweateren er strikket med en rund hals, og hulmønsteret dækker både krop og ærmer. Ærmerne er påsatte, men sweateren er designet sådan, at der er et naturligt flow mellem bærestykket og sweaterens ærmer, så det virker ikke forstyrrende, at ærmerne er påsat bagefter.

Sweaterens er strikket i Mayflower 1 Class, som også er velegnet til strømpestrik, da det er en forholdsvis tynd garnkvalitet, som er både lun og slidstærk. Den tynde garnkvalitet gør det muligt at lave det detaljerede mønster og stadig holde sweateren forholdsvis let og tynd.

Denne opskrift er ikke videre velegnet til nybegyndere, da hulmønsteret er relativt omfattende. Derfor er det generelt en fordel, hvis du har erfaring med enten at strikke hulmønster eller sweatere. For den lidt mere erfarne strikker er denne opskrift dog helt perfekt, da der er virkelig tale om en spændende og sjov strikkeopskrift, som giver et fantastisk resultat.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower 1 Class fv. 2027. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 02, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.