MM13 v.1.0 HasmarkSweater

#HasmarkSweater strikkes top-down i glat vrang med de fineste snoninger på ærmerne og i siderne på både for- og bagstykket. Snoningerne er en blanding af lange og korte, hvilket giver en flot effekt, og snoningerne er meget fremtrædende i kombinationen med glat vrang.

Først strikkes bagstykket ned til ærmegabet, hvorefter der slås masker op i skuldrene til først højre og derefter venstre forstykke, ligesom der strikkes snoninger i siderne og glat vrang mellem snoningerne. Forstykkerne samles og strikkes videre ned til ærmegabet, hvorefter for- og bagstykke samles. Nederst strikkes en bred ribkant, ligesom halskanten også er en flot rib.

Der strikkes masker op til ærmer i ærmegabene, og det flotte snoningsarbejde fortsætter på begge ærmer. Ærmerne afsluttes med en bred rib.

#HasmarkSweater strikkes i det enormt behagelige Mayflower Amalfi, som er spundet på 52% bomuld og 48% viskose. Garnet har god tyngde og giver derfor sweateren et flot fald. Amalfis fantastiske blødhed fra bambusviskosen gør sweateren virkelig dejlig at have på og berøre. Da både bomuld og bambusviskose er åndbare og fugtabsorberende, er sweateren også god om sommeren på varme dage.

#HasmarkSweater er designet af influencer Maria Møller.