MM13 v.1.0 HASMARKSWEATER

HasmarkSweater strikkes top-down i glat vrang (omvendt glat) med de fineste snoninger på ærmerne og i siderne på for- og bagstykket. Snoningerne er en blanding af lange og korte, hvilket giver en flot effekt, og snoningerne er meget fremtrædende i kombination med glat vrang.

Først strikkes bagstykket ned til ærmegabet, hvorefter der slås masker op i skuldrene til først højre forstykke og derefter venstre forstykke. Nu strikkes snoninger i siderne og glat vrang mellem snoningerne. Forstykkerne samles og strikkes videre ned til ærmegabet, hvorefter for- og bagstykke samles. Nederst strikkes en bred ribkant, ligesom halskanten også er en flot rib.

Der slås masker op til ærmer i ærmegabene, og det flotte snoningsarbejde fortsætter på begge ærmer og afsluttes med en bred rib.

HasmarkSweater strikkes i det enormt behagelige Mayflower Amalfi, som består af 52% bomuld og 48% viskose. Garnet har god tyngde og giver derfor sweateren et flot fald på kroppen. Amalfis fantastiske blødhed, som stammer fra bambusviskosen, gør sweateren virkelig dejlig at have på. Da både bomuld og bambusviskose er åndbare og fugtabsorberende, er sweateren også god om sommeren på varme dage.

#HasmarkSweater er designet af influencer Maria Møller.