M10 v.1.0 HannePoloen

HannePoloen er designet er skuespillerinde Molly Egelind, og er en skøn nyfortolkning af den klassiske polo. Blandt andet har HannePoloen fået en flot detalje i form af korte pufærmer, hvilket giver et romantisk look, der understreges af det enkle farvevalg.

Poloen er strikket i to tråde Mayflower Super Kid Silk og én tråd Cotton Merino Classic. Super Kid Silk består af 76 % mohair og 24 % silke og har en løbelængde på 195 meter pr. 25 gram, mens Cotton Merino Classic består af 50 % uld og 50 % bomuld med en løbelængde på 110 meter pr. 50 gram.

I sine opskrifter er Molly glad for at eksperimentere, og det kan for eksempel gøres ved at sammensætte forskellige garnkvaliteter. Med HannePoloen opnås der et fantastisk resultat, når det kraftige Cotton Merino Classic kombineres med det tynde Super Kid Silk. 

I denne opskrift tilføjer Cotton Merino Classic for eksempel ekstra struktur og fylde til trøjen, mens Super Kid Silk er med til at holde den let og giver et smukt fluffy look. 

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Cotton Merino Classic fv. 302, som desværre er udgået. Vi synes, at fv. 102 kunne være en fin erstatning. Vær blot opmærksom på, at du får et andet farveudtryk end på billedet. Du kan altid klikke ’Vælg en anden farve’ og selv finde de(n) farve(r), som du holder mest af.