D44 v.1.0 Handsker i New Sky

Disse tofarvede handsker er det helt perfekte valg, hvis du gerne vil prøve at hækle med Mayflower New Sky, som består af 42% alpaka, 42% uld og 16% polyamid. Der er tale om en særdeles varm garnkvalitet, men samtidig føles den også let på grund af indholdet af alpakauld. Samtidig er New Sky også et slidstærkt garn pga. indholdet af polyamid. 

Hæklede handsker kan have en tendens til at blive en smule stive, men dette undgår du ved at hækle med New Sky. Garnets luftige kvalitet gør, at handskerne forbliver lette og elastiske og sikrer dig den optimale komfort.

Hækleopskriften er særdeles detaljeret, hvilket gør den nemmere for mindre erfarne hækle-entusiaster, som gerne vil prøve at hækle noget nyt og anderledes. 

Handskerne er sammensat af to forskellige farver i Mayflower New Sky. Du kan sagtens vælge at bruge de samme farver som os, men du kan også sætte dit eget præg ved at vælge andre farver, ligesom du også kan strikke ensfarvede handsker.

OBS: Denne opskrift blev oprindeligt skabt til kvaliteten Mayflower Sky, som desværre er udgået af vores sortiment. New Sky er imidlertid en forbedret udgave, som du kan erstatte med. Vi har valgt farverne 72 og 73 i stedet for de udgåede farver, da de minder om hinanden. Vær blot opmærksom på, at resultat kan have en anden farve end på billedet. Og husk altid at lave en strikkeprøve, inden du går i gang med projektet, så du er sikker på, at strikkefastheden og dermed de færdige mål holder.