1804 v.1.0 Firefarvet stribet sweater

Striber og flotte farvekombinationer er de to primær elementer, der gør denne sweater til et hit. Sweateren har et enkelt look, så striberne virkelig kommer til sin ret. Det giver masser af fokus på sweaterens skønt afstemte farver.

Vi har valgt at designe denne sweater med striber i fire farver. Hver for sig er farverne flotte, og tilsammen giver de en skøn kombination af stemningsfulde efterårsfarver.

Sweateren er strikket i Easy Care Classic, som består af 100% ren ny uld, som har en løbelængde på 106 meter pr. 50 gram. Easy Care Classic fås i et bredt farveudvalg, og det er kun din fantasi, som sætter grænser. Du kan for eksempel nemt give sweateren et helt andet look ved at vælge andre farver.

Opskriften er relativt nem og perfekt til den let øvede strikkere, som har styr på de basale strikketeknikker.

OBS: Det oprindelige design er bl.a. lavet i den rødlige fv. 259. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 248, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.