2051 v.1.0 Esmaralda Tee

Esmaralda Tee er det perfekte eksempel på strikket sommertøj, og det bliver svært at finde noget mere behageligt på en varm sommerdag.

Denne tee er strikket i blødt bomuldsgarn af høj kvalitet. Da bomuld har en naturlig åndbarhed, bliver det ikke for varmt om sommeren.

For at gøre Esmaralda Tee endnu mere sommeregnet, er opskriften lavet med et gennemgående hulmønster. Mønsteret er yderst enkelt, men samtidig også en pæn måde at gøre Esmaralda Tee ekstra let og luftig.

Rygstykke og forstykke er strikket hver for sig og monteres. Til sidst strikkes der masker op til ærmer, som ombukkes i kanten. Opskriften er naturligvis gratis og kan hentes på linket lige herunder. 

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Cotton 8/4 Organic fv. 17, som desværre er udgået. Cotton 8/4 har samme strikkefasthed og løbelængde og er derfor et godt alternativ, men der er brugt en anden farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet farveudtryk end på billedet. Du kan altid klikke ’Vælg en anden farve’ og selv finde den farve, som du holder mest af.