MM01 v.1.0 ElseMarieSweater

Maria Møller elsker at dele sine kreative idéer med sine følgere på Instagram, og strik er én af hendes foretrukne kreative sysler. Derfor greb hun også øjeblikkeligt chancen, da Mayflower gav hende mulighed for at skabe sine egne strikkedesigns. 

Ét af Marias primære mål er at skabe designs, som afspejler hendes personlige stil. Dette gør Else Marie Sweateren i høj grad, og derfor er den også opkaldt efter Marias oldemor, som var én af de ivrigste strikkere i familien. Else Marie Sweateren er designet med feminine ballonærmer, der har smukke perlestrikkede striber, hvilket skaber en kontrast til resten af sweateren, som er glastrikket.

Derudover har Maria været særdeles omhyggelig med sit garnvalg. Sweateren er strikket i en blanding af Super Kid Silk og Easy Care Classic, hvilket giver en luksuriøs garnkombination, hvor du får det bedste fra både Super Kid Silk og Easy Care Classic.

Easy Care Classic er 100 % uld med en løbelængde på 106 meter pr. 50 gram, hvilket giver sweateren en god grundstruktur og pasform. Super Kid Silk består af 76 % mohair og 24 % silke og har en løbelængde på 195 meter pr. 25 gram, og selvom garnkvaliteten er tynd, så tilfører garnet sweateren et smukt skær af mohair.