MM03 v.1.0 EleonoraCardigan

Mange kender Maria Møller fra Instagram, hvor hun deler sine kreative idéer. Kreativitet er vigtigt i alle aspekter af Marias liv – og kreativteten er også central, når det gælder Marias tøjstil og mode. Maria er ivrig strikker, og derfor skal strik naturligvis også være en del af hendes garderobe.

EleonoraCardiganen er én af Marias skønne strikkeopskrifter. Cardiganen har et enkelt design, så der er mere plads til at bemærke de skønne detaljer. I designet fremhæves et moderne snit og flotte farvekombinationer. Sidst, men ikke mindst, har Maria også udvalgt nogle skønne og meget forskellige knapper for at give hver udgave af cardiganen endnu mere personlighed. 

Cardiganen er strikket i Mayflower New Sky, der består af 42% alpaka, 42% uld og 16% polyamid. New Sky har en løbelængde på 150 meter pr. 50 gram, og cardiganen strikkes på pind 12, fordi der anvendes to tråde. Det gør projektet dejlig hurtigt, og det er helt perfekt til den utålmodige strikker.

Maria har også lavet en sweater-version af EleonoraCardiganen. Du kan finde opskriften her. Vi vil naturligvis også gerne se din version af EleonoraCardiganen og dine farvekombinationer. Del gerne dit resultat med tagget #EleonoraCardigan.  

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower New Sky fv. 61, som desværre er udgået. Vi synes, at fv 84 kunne være en fin erstatning. Vær blot opmærksom på, at du får et andet farveudtryk end på billedet. Du kan altid klikke ’Vælg en anden farve’ og selv finde de(n) farve(r), som du holder mest af.