1639 v.1.0 Damesweater med pufærmer

Denne feminine bluse er strikket i Mayflower New Sky, som er én af Mayflowers mest populære garnkvaliteter. Blusen er især bemærkelsesværdig på grund af sine flotte pufærmer, som giver blusen ekstra elegance og adskiller den fra mange andre strikkeopskrifter.

Mayflower New Sky består af 42% uld, 42% alpaka og 16% polyamid. Denne kombination giver en unik garnkvalitet, som har de bedste egenskaber fra alle både uld, alpaka og nylon. Både uld og alpaka gør garnkvaliteten varm og luftig, hvilket er dens vigtigste egenskaber. Indholdet af nylon er dog også vigtigt, da det gør garnet meget slidstærkt. På den måde får du en bluse, som kan holde i mange år.

Blusen vejer forbavsende lidt, når den er strikket op, hvilket gør den ekstra behagelig at have på. Samtidig er blusen nem at style, for den kan bruges med alt fra en elegant nederdel til et par jeans. 

OBS. Sweateren er oprindeligt strikket i Mayflower Sky fv. 58 (Brun), som er udgået. Som alternativ anbefaler vi Mayflower New Sky fv. 76, eller du kan vælge én af de andre skønne farver.