1773 v.1.0 Damesweater med hulrække på ærmerne

Denne sweater har et enkelt design, som brydes af en bemærkelsesværdig detalje i form af den flotte hulrække på sweaterens ærmer. Hulrækkerne på hvert ærme er diagonale, hvilket er med til at gøre sweateren visuelt interessant. Hulmønsteret giver den også et mere eksklusivt look, hvilket passer godt til sweaterens flotte og friske farve. 

Sweateren er strikket i det bløde og behagelige Mayflower Easy Care, som er spundet på 100% ren uld. Easy Care er én af Mayflowers mest populære garnkvaliteter og særdeles velegnet til en sweater som denne. Easy Care er især efterspurgt, fordi den både kan maskinvaskes og tørretumbles, ligesom garnet også er mulesing-fri. Easy Care fås i mange forskellige farver.

Du behøver ikke at være ekspert i strik for at kunne lave denne sweater. Den er strikket nedefra og op på en rundpind uden vanskelige teknikker. Det mest udfordrende er hulmønsteret på ærmerne, som er et meget nemt hulmønster. Kort sagt, du kan sagtens strikke denne sweater, selvom du ikke har tidligere erfaring med at strikke sweatere eller hulmønster.