1624 v.1.0 Damesweater med hulmønster i dobbelt Sky

Denne smukke damesweater er virkelig bemærkelsesværdig på grund af sit flotte hulmønster, som går igen på hele sweateren. Samtidig gør dette hulmønster også sweateren til et sjovt og udfordrende strikkeprojekt, som den let øvede strikker vil have stor glæde af at strikke.

Hulmønsteret giver sweateren et let udseende, som understøttes af garnvalget. Den er strikket i to tråde Mayflower Sky, som er en meget luftig garnkvalitet, som består af 42% alpaka, 42% uld og 16% polyamid. Denne kombination er optimal, da alpaka og uld gør garnkvaliteten varm og luftig, mens nylon gør garnet ekstra slidstærkt. Tilsammen giver det en garnkvalitet, som føles luftig og sart, men stadig er meget slidstærk.

Mayflower Sky fås i mange forskellige farver, og du kan nemt sætte dit eget præg på sweateren ved at vælge en anden farve. Alternativt kan du også vælge at strikke den med tråde i to forskellige farver for at give den et meleret udseende, som med garanti også vil klæde denne sweater.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower New Sky fv. 56. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 90, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.