M24 v.1.0 DaimiVesten

Molly elsker strikkede veste – og derfor er det også én af de typer tøj, som hun virkelig elsker at designe. En vest er nemlig ikke bare en vest. Der er tusindvis af forskellige designmuligheder – og nu er Molly klar med endnu en vest til samlingen. 

DaimiVesten er en vest med moderne twist i form af en oversize krave. Dette utraditionelle valg passer til Mollys modstil, hvor hun ofte kombinerer klassiske designs med nye og moderne tendenser. Molly elsker nemlig at være modig i sine modevalg, for mode må ikke blive kedeligt. 

Mollys modige valg ses også ved hendes farvevalg til vesten. Vesten kan naturligvis strikket i én farve, men Molly har også lavet en vild udgave af vesten, som er strikket i syren med kanter i postkasserød.

Vesten er strikket i Mayflower Easy Care Classic, som er 100 % ren uld med en løbelængde på 106 meter pr. 50 gram. Garnvalget gør vesten til et skønt tilvalg til hverdagsgarderoben, for Easy Care Classic kan maskinvaskes og tørretumbles, så det daglige vedligehold er super nemt. 

RitaSweateren har enkel, stilren og lige i Mollys ånd. Den let oversize pasform understreges af sweaterens strukturmønster, som består af ret- og vrangstrikkede firkanter. Mønsteret dækker både krop og ærmer og giver sweateren et sammenhængende look.

Hvis RitaSweateren skal beskrives med ét ord, så må det være 'komfortabel'. Sweateren er strikket i Mayflower Molly Fine, der består af 100 % letspundet uld. Garnet giver RitaSweateren en vidunderlig vamset fylde, som samtidig er luftig. Derudover er Molly Fine naturligvis også ufatteligt blød og føles skøn mod huden.

Molly har tidligere designet en del udfordrende opskrifter. RitaSweateren er dog super nem at strikke, og derfor er den også velegnet til begyndere, som kun har fået styr på ret- og vrangmasker.