MM06 v.1.0 ChunkyUllaSweater

Maria Møller er klar med endnu et design. Denne gang er det den ChunkyUllaSweater, som er den efterspurgte efterfølger til den ufatteligt populære UllaTee. ChunkyUllaSweater og UllaTee har samme karakteristiske og meget smukke mønster i ribkanten, men derudover har Maria også nytænkt en del elementer, så ChunkyUllaSweateren bliver helt sit eget design.

Sweateren har en let oversize pasform, hvor også ærmerne har ekstra vidde. Den løse pasfrom understreges af sweaterens hals, som også har en behagelig vidde hvor intet strammer. Derudover er den naturligvis langærmet og helt perfekt til kølige dage, hvor en smuk og komfortabel sweater virkelig kommer til sin ret.

Sweateren er strikket i to tråde Cotton Merino og én tråd Super Kid Silk. Garnkombinationen giver ChunkyUllaSweater en smule tyngde, som klæder ufatteligt godt og giver et flot fald. Samtidig giver garnet også masser af muligheder for at skabe smukke og melerede farveeffekter

Sweateren er af middel sværhedsgrad. Den er noget nemmere end UllaTee, fordi ærmestrukturen er enklere, og vi har lavet en videoguide til mønsteret i halskanten: mønster 1 og mønster 2 & 3.