2017 v.1.1 Chunky orion sweater

Skal du vælge en trøje, hvor du er sikker på at kunne holde dig varm, eller skal du have en behagelig trøje, som du kan putte dig i på sofaen? Så er denne luksuriøse chunky orion sweater det helt rigtige valg, da den er både varm, blød og isolerende samt lidt oversize. Størrelsen og blødheden gør den rigtig dejlig at putte sig i og varmer dig på en kold dag. 

Sweateren strikkes top-down i glatstrik med vendepinde og raglanudtagninger. Ærmerne har let balloneffekt og rib ved ærmekanterne. I halsen er der en lang ribstrikket rullekrave som en ekstra bonus for dem, som gerne vil have en trøje, der slutter godt til og varmer om halsen. Nederst er der en bred ribkant, ligesom en dekorativ, høj slids deler for- og bagstykke. Forstykket er kort, mens det længere bagstykke sikrer, at kulden stadig holdes ude.

Kombinationen af forskellige garntyper med alpakauld giver den voluminøse og bløde kvalitet, som du oplever i denne sweater. Én tråd Mayflower Casablanca Lux og én tråd Mayflower New Sky giver en blød og vamset sweater, og glimmertråden og tweednisterne i Casablanca Lux er ekstra flotte detaljer ved den allerede lækre sweater. 

I forhold til farver kan du vælge nuancer, der passer sammen for et mere ensartet udtryk, ligesom du også kan vælge følgetråd i en anden farve for at få et mere meleret farveudtryk. 

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower New Sky fv. 80. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 78, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.