1874 v.1.0 Catie Sweater

Catie sweateren er et eksempel på et strikkedesign med den skønneste balance. Der skabes en flot kontrast mellem den kraftige ombukkede ribkant i halsen og de elegante snoninger på sweaterens krop og ærmer. Samtidig har snoningerne også en vis fylde, hvor de ikke bliver for sarte, og dermed skabes det perfekte helhedsindtryk.

Selvom Catie sweateren kan virke kraftig, så er den faktisk strikket i det forholdsvis tynde Mayflower Cotton Merino. Der er med andre ord ikke tale om en tung sweater, og den føles blød og behagelig.

Vores Cotton Merino er en blanding af uld og bomuld, hvilket også gør garnkvaliteten til én af de mere tempererede valg. Bomuld varmer ikke nær så meget som uld, og samtidig har begge fibre en god åndbarhed. Det gør denne opskrift til et godt valg, hvis du ofte synes, at uldsweatere er for varme.

Opskriften er strikket oppefra og ned, og der er således ingen eftermontering. Du skal blot hæfte ender, og så er Catie sweateren klar til brug. Når du strikker oppefra og ned, kan du også selv bedre justere på længden, hvis du vil have en længere sweater.