1307 v.1.0 Cardigan med v-hals

Klassisk og enkel cardigan med lidt puffede ærmer for en mere feminin stil, ligesom den har lang v-hals og knapper foran.

Cardiganen er strikket i det virkelig dejlige og lækre uldgarn Mayflower Easy Care og er lavet i et nemt mønster kaldet perlerib med ret på retsiden og ribstrik på vrangsiden. Den strikkes nede fra og op, hvor den deles ved ærmegabene.

Den har en fin facon og smyger sig flot til kroppen, hvor den fremhæver taljen. Cardiganens enkelhed gør, at den kan bruges til anledninger samt både bukser, nederdel og kjole.

Mayflower Easy Care er lækker, blød og åndbar uld, som kan vaskes i maskine og tørres i tørretumbler. Det fås i rigtig mange forskellige farver - lige fra de klassiske, afdæmpede og farverige.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Easy Care Classic fv. 50. Farven er desværre udgået af sortiment, og som erstatning anbefaler vi fv. 044, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et lidt andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.