1841 v.1.0 Cardigan med hulrækker på ærmerne (1)

En strikket cardigan er en klassiker og noget af det mest efterspurgte inden for strikket tøj. Det er altid en god idé at have en lun cardigan, hvis man bliver overrasket af dårligt vejr. 

Denne cardigan er strikket i Mayflower Cotton Merino, som er et mix af 50% uld og 50% bomuld. Denne kombination giver en dejlig tempereret garnkvalitet og dermed en skøn cardigan, som er fantastisk på kølige sommerdage. Derudover har Cotton Merino en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram, så cardiganen bliver hverken tyk eller tung, hvilket er helt perfekt til sommerhalvåret. 

Vores cardigan har fået et enkelt og klassisk design, der dog brydes af de fine hulrækker på ærmerne. Hulmønsteret giver cardiganens klassiske look et lille twist og er samtidig en sjov og flot detalje, der opnås med nemme strikketeknikker.

Opskriften anbefales til strikkere med en smule øvelse. Det er med andre ord en fordel, hvis du tidligere har prøvet at strikke tøj. En strikket sweater er for eksempel ofte nemmere og mere overskueligt end en cardigan.