M26 v.1.0 BritneyToppen

Molly Egelind elsker at udtrykke sin personlige stil igennem sine strikkedesigns. På den måde bliver hendes håndarbejde en genvej til modetøj i kvalitetsfibre. Det kan måske være luksus at gå i et par dyre stiletter, men efter Mollys mening er det langt mere luksuriøst at være komfortabel, mens hun ser godt ud.

Mollys BritneyTop er strikket i Mayflower Casablanca Lux, som er præcist lige så luksuriøst, som navnet antyder. Garnet er en blanding af bløde fibre som alpaka, uld og bomuld, som er spundet med både tweed-nister og glimmertråd. 

Toppen er strikket oppefra og ned, hvor ærmerne dannes med raglanudtagninger. Samtidig dannes der en let puf på skuldrene, som er med til at forme toppen. Derudover har BritneyTop de flotteste detaljer med flæser i ribstrik og en smuk afslutning med i-cord i halskanten. 

Opskriften er et dejligt strikkeprojekt, hvor du får lov at lege med nogle forskellige teknikker. Og som en ekstra bonus har Casablanca Lux en løbelængde på hele 225 meter pr. 50 gram, selvom den strikkes på pind 4½ mm. Derfor skal du heller ikke bruge særligt mange nøgler til dette strikkeprojekt.

Vi anbefaler denne opskrift til let øvede strikkere. Vi vil også rigtig gerne følge med, hvis du strikker Mollys BritneyTop. Del gerne billeder med #BritneyTop.