1729 v.1.0 Bluse med høje manchetter

Mayflower 1 Class er én af vores mest populære garnkvaliteter, og den bruges ofte til strømpestrikning. Mayflower 1 Class er dog også velegnet til mange andre projekter, og her har vi for eksempel valgt at tage garnkvaliteten i brug til en trendy og ungdommelig bluse.

Blusen er forholdsvis enkel, men det er værd at lægge mærke til de høje manchetter, som får blusen til at skille sig ud fra mængden. De høje manchetter gør ærmerne mere pufagtige, hvilket passer godt til blusens generelle design, som også inkluderer en bred rib i bunden af selve blusen.

Denne bluse kan bruges hele året rundt, for den er ikke specielt tyk. Mayflower 1 Class har en løbelængde på 210 meter pr. 50 gram, og derfor er der tale om en relativt tynd garnkvalitet, som normalt strikkes på pind to eller tre mm. Garnkvaliteten er særdeles slidstærk, da den indeholder 25% polyamid. Garnkvaliteten er dog stadig blød, da de resterende fibre er lun og åndbar uld.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower 1 Class fv. 2017. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 23, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.