1836 v.1.0 Bluse med bar skulder

Strik er bestemt ikke kun til vintertøj, og det er denne sommerbluse det perfekte bevis på. Med sin bare mave og skulder er denne bluse helt perfekt til årets sommerdage. Og blusen ser ikke bare sommerlig ud. Den er også ufattelig behagelig at have på, når solen for alvor bager.  

Blusen er strikket i Mayflower Cotton 8/4, som er det perfekte garn til sommerstrik. Garnkvaliteten består af 100% bomuld og har en løbelængde på 170 meter pr. 50 gram. Bomuldsgarn er velegnet til sommerstrik, da bomuld har en kølende effekt, hvor det transporterer overskydende varme væk fra kroppen og dermed skaber god åndbarhed. 

Vi har lavet blusen med et enkelt design og i retstrik, hvilket giver en dejlig let og luftig struktur. Samtidig har blusen en ekstra elastisk kant i drejet rib for at forbedre pasformen, så den sidder behageligt på kroppen. 

Selvom denne bluse er unik og asymmetrisk, er opskriften relativt nem. Teknikkerne er enkle og bliver blot sammensat på en ny og spændende måde.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Cotton 8/4 fv. 1453. Farven er desværre udgået af sortiment, og som erstatning anbefaler vi fv. 1492, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.