1792 v.1.0 Bluse i patent med mønster

Patent er en alsidig og smuk strikketeknik, hvilket fremhæves på denne skønne bluse. Patentstrik er i dette design brugt til at skabe et fantastisk mønster, hvor striber af patentstrik snor sig på tværs af blusens bul og ærmer. Disse enkle detaljer giver blusen et tidløst look, hvor skønheden i det enkle bliver fremhævet. 

Blusen er strikket i to tråde Mayflower Super Kid Silk, som har en løbelængde på 195 meter pr. 25 gram og består af 76% kid mohair og 24% silke. Denne kombination er perfekt til lette bluser, da garnkvaliteten er kendetegnet ved at være vidunderligt luftig og ikke mindst dejlig blød.  

Patentstrik kan være en udfordrende strikketeknik, som kræver lidt øvelse at mestre. Samtidig skal der også strikkes højre- og venstrevendte indtagninger, og det er derfor en fordel, hvis du har styr på grundteknikkerne indenfor strik. Du behøver dog ikke at være strikkeekspert. Blusens enkelhed er med til at gøre projektet og teknikkerne meget nemmere.

Vi har valgt at designe blusen i en sommerlig og flot orange farve, men Super Kid Silk fås også i et væld af andre farver, så du også kan sætte dit eget præg på blusen.