M28 v.1.0 BarbaraSweateren

BarbaraSweater er en festlig sweater, som emmer af glæde og personlighed. Molly Egelind har altid en munter og eksperimenterende tilgang til strikkedesign, for strik må ikke blive kedeligt. Tværtimod er strik det perfekte medie til at skabe en tøjstil med masser af personlighed. 

Sweateren er strikket i Mayflower Molly Fine, som er en garnkvalitet designet af Molly. Hun ønskede at skabe en garnkvalitet med masser af volumen, så den kunne bruges til chunky strik, men samtidig måtte garnet ikke blive tungt. Resultatet blev Molly Fine, som består af ren letspundet uld med den ønskede luftighed.

Garnkvaliteten fås i mange flotte farver, så du har også mulighed for at skabe en personlig version af BarbaraSweater med dine yndlingsfarver. Alternativt kan du naturligvis også lave en ensfarvet version af sweateren, for sweateren har stadig et flot strukturmønster med vrangstrikkede striber. 

Denne sweater er strikket nedefra og op til ærmegabet, hvor arbejdet deles i to. Herefter strikkes ryg- og forstykket færdige hver for sig. Til sidst strikkes der masker op langs ærmegabene, og ærmerne strikkes oppefra og ned. Denne tilgang betyder, at sweateren stadig er monteringsfri, selvom den strikkes nedefra.

Du skal kun have styr på grundteknikkerne for at kunne strikke sweateren. Vi vil også rigtig gerne se din egen version af BarbaraSweater, så del gerne dit resultat med tagget #BarbaraSweater.