2052 v.1.0 Anne-Cathrine Trøje - Amalfi Style

Anne-Cathrine Trøje – Amalfi Style er en nyfortolkning af vores populære Anne Cathrine Trøje, der oprindeligt var strikket i Mayflower Easy Care.

Mens den oprindelige trøje var strikket i uldgarn, er denne udgave strikket i Mayflower Amalfi, som er en blanding af bomuld og bambusviskose. Det giver en langt mere sommerlig version af Anne-Catherine Trøjen, for bomuld og bambusviskose er gode til at temperaturregulere. 

Trøjen er designet med det flotteste hulmønster, som gør trøjen ekstra let og luftig. Det sommerlige udtryk fremhæves yderligere af de lette 3/4 ærmer, som passer perfekt til årets lune dage. For at forbedre pasformen er der desuden ført en elastiksnor gennem ærmernes ribkanter, så de sidder ind til armene. 

Anne-Cathrine Trøjen er strikket nedefra og op, hvor hver del er strikkes enkeltvis. Det giver en smule monteringsarbejde til sidst, men til gengæld er selve strikkeprocessen gjort super nem og overskueligt. 

Denne opskrift er primært tiltænkt øvede strikkere, som gerne vil arbejde med hulmønster. Der strikkes efter et nemt overskueligt diagram, som naturligvis findes i opskriften.