1849B v.1.0 Angelina Jakke - Easy Care Style

Fed cardigan, som er opbygget af en masse hæklede oldemorfirkanter. Oldemorfirkanter er et meget overskueligt hækleprojekt at give sig i kast med, da hver enkelt firkant ikke tager så lang tid at lave. Projektet er derfor nemt at gå til og fra, ligesom det er oplagt at tage med på tur, da det ikke fylder så meget i en taske. 

Når alle oldemorfirkanter er hæklet, sys de sammen til en færdig cardigan.

Til denne cardigan kan du lege med lige præcis de farvesammensætninger, som du har lyst til. Hver oldemorfirkant består nemlig af flere rækker, hvor du med fordel kan skifte farve i hver række. Bruger du samme farve i hver række i alle firkanter, får du et mere ensfarvet udtryk, og skifter du tilfældigt imellem farverne i hver række, ligesom på denne model, får du et mere sprælsk udtryk. Du bestemmer derfor helt selv, hvilket udtryk din Angelina cardigan skal have. 

Angelina cardigan - Easy Care Style er, som navnet antyder, hæklet i det uldne Mayflower Easy Care. Cardiganen er derfor også oplagt at bruge som overgangsjakke, da Easy Care er et lunt og blødt garn med god åndbarhed. Garnkvaliteten er ikke så tyk, og din cardigan kan derfor stort set bruges året rundt. 

Angelina cardigan findes også i en version, hvor den er hæklet i Mayflower Cotton Merino. Find opskriften lige her.