MM11 v.1.0 AboveCloudsSweater

Maria Møllers AboveCloudsSweater giver skønne drømme om bløde skyer, og det er nemt at forstå, når man mærker på den. Den er nemlig strikket i én tråd New Sky og én tråd New Sky Light, som begge er vidunderligt lette garnkvaliteter, der giver sweateren den helt rigtige fylde og luftighed.

AboveCloudsSweater er designet helt efter Marias hjerte, hvor der gerne må være plads til at være feminin, hvilket fremhæves af hendes farvevalg. Det viste design er naturligvis bare hendes version af sweateren, og du kan skabe et helt andet udtryk ved at vælge dine egne yndlingsfarver.

Det er meningen, at sweateren skal være en smule løstsiddende, hvilket understreges af de fyldige ærmer, som er strikket med et kunstfærdigt hulmønster. Mønsteret ser avanceret ud, men det er faktisk overraskende nemt at strikke, når du først kommer i gang.

Denne opskrift er helt perfekt, hvis du ikke gider at bruge tid på montering. AboveCloudsSweater er strikket oppefra og ned med raglanudtagninger. Derudover sikres der en god pasform, da halsudskæringen er formet med vendepinde i nakken.