2109 v.1,0 Daisy Tee

Sød og charmerende cardigan, som skiller sig ud, da den har korte ærmer med pufeffekt.

Daisy cardigan strikkes topdown frem og tilbage med raglanudtagninger, mens der samtidig tages ud på ærmerne, hvilket giver volumen og puf. Cardiganen monteres efterfølgende med fine knapper.

Den flotte cardigan er blød og lækker, da den strikkes i det farverige Taormina, som bl.a. er spundet på alpakafibre. Blødheden gør cardiganen virkelig skøn at have på. Noget andet særligt ved Taormina er imidlertid også farverne. Garnet har nemlig én lang mønsterrapport med et farveforløb, som giver cardiganen et flot, stribet mønster.

Den nederste kant, halskanten og ærmekanterne samt knapstolperne strikkes i rib med det ensfarvede London Merino, hvilket danner en flot kontrast til det stribede mønster på kroppen.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Taormina fv. 002. På nuværende tidspunkt er farven desværre solgt, og som erstatning anbefaler vi fv. 014, som er et flot alternativ. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.