2101 v.1.1 Chleo Sweater

Chleo sweateren har et flot harlekinmønster, hvor ternene skiftevis er strikket med hver deres teknik, hvilket giver en flot effekt i det færdige resultat. Sweateren har en lang ribstrikket rullekrave og ribkanter.

Chleo sweateren strikkes rundt nedefra og op til ærmegabene, hvorefter arbejdet deles i for- og bagstykke, som strikkes færdige hver for sig. Ærmet strikkes 5 cm længere end normalt for at opnå et andet og mere oversize udtryk. Alle kanter strikkes i rib.

I dette design er det meget vigtigt at overholde strikkefastheden. Harlekinternene er nemlig store og derfor ikke så fleksible at ændre. Der er dog mulighed for at ændre længden på ribben, hvis sweateren skal gøres længere eller kortere.

Chleo sweateren strikkes i Mayflower Alliance, som er en lækker bomuldsblanding og et godt alternativ til uld. Sweateren bliver dejligt blød og lækker at have på, ligesom den ikke vil blive for varm på grund af bomuldsfiberen. Alliance har en glansfuld struktur, hvilket giver Chleo sweateren et virkelig flot look i kombination med harlekinternene.