141-8 v.1.0 Cardigan med dip dye

Cardigan til børn, som strikkes med 2 tråde, hvilket giver en fyldig cardigan med et anderledes udtryk og farvespil. Nogle steder i løbet af arbejdet skal du nemlig strikke med forskellige farver på samme tid, hvilket giver en flot dip dye-effekt, og opskriften guider dig i, hvordan du gør. Derudover vender cardiganen med vrangsiden ud, så husk at montere enderne på den rigtige side af cardiganen.

Cardiganen strikkes i glatstrik nedefra og op indtil ærmegabet, hvor arbejdet deles i ryg- og forstykke og færdiggøres for sig. Ærmerne strikkes også fro sig og sys fast i ærmegabene. I halskanten og forkanterne strikkes der masker op til ribkanter.

Cardiganen strikkes i det bløde og uldne Mayflower Easy Care. Uldgarnet er ideelt til børnefamilier af flere grunde. Garnet er både varmt og åndbart og lader barnets krop ånde, og cardiganen kan derfor bruges både sommer og vinter. Da uldgarnet er superwash-behandlet, kan cardiganen tilmed vaskes i maskine og tørres i tørretumbler, hvilket er meget praktisk og nemt for den travle børnefamilie.