141-1 v.1,0 Cardigan i perlestrik

Cardigan til børn, som er begyndervenlig at strikke. Cardiganen strikkes i perlestrik, og hver del strikkes for sig og sys til sidst sammen. Til sidst monteres den med knapper.

Cardiganen er strikket nedefra og op. Først strikkes rygstykket, dernæst de to forstykker og til sidst ærmerne. Herefter sys stykkerne sammen. Halskant og forkanter strikkes på som det sidste element, inden enderne hæftes.

Strik cardiganen i Mayflower Cotton Merino, som er spundet på 50% uld og 50% bomuld. Garnet er derfor både åndbart og lunt uden at blive for varmt. Perfekt til en cardigan til børn, som skal kunne af med overskydende varme, og trøjen er derfor meget komfortabel og rar at have på.

OBS: Det oprindelige design er lavet i Mayflower Cotton Merino fv. 36. Farven er desværre udgået af sortiment. Som erstatning anbefaler vi fv. 34, som minder om den udgåede farve. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farve med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.