143-6 v.1.0 Viola Sweater Junior

Viola Sweater Junior er en miniudgave af den populære Viola Sweater, så nu kan der strikkes matchende sweatere til både mor og datter.

Sweateren er karakteristisk med sit smukke hulmønster, som dækker bærestykket. Alligevel beholder den et enkelt look, da resten af sweateren er glatstrikket og til sidst afsluttet med en klassisk dobbeltrib.

For at opnå den rette balance mellem blød volumen og struktur er sweateren strikket i én tråd Mayflower Easy Care Tweed og én tråd Mayflower Super Kid Silk. Vores Easy Care Tweed består primært af uld, mens Super Kid Silk er en luksuriøs blanding af mohair og silke.

Denne sweater er monteringsfri, selvom den er strikket nedefra og op. Ærmerne er strikket for sig selv og strikkes derefter direkte på sweateren med raglanindtagninger. Sweateren er forholdsvis nem at strikke, og bærestykkets hulmønster er det mest udfordrende element udover raglanindtagningerne.

Viola sweater findes også til voksne i to forskellige kvaliteter: Strik den i enten Easy Care Classic Tweed og Super Kid Silk (find opskriften her) eller den i Easy Care Classic og New Sky Light (find opskriften her).