138-2 v.1.0 Verdens nemmeste poncho

Denne flotte og nemme poncho er strikket i én tråd Mayflower Cotton Merino Classic og én tråd Mayflower Cotton Merino. Begge garnkvaliteter er en del af samme serie og har forskellig løbelængde. Begge har samme fibersammensætning med 50% uld og 50% bomuld, hvilket giver et lækkert, lunt og slidstærkt garn.

Ponchoen er et særdeles nemt projekt, da den er strikket i ét langt stykke, som til sidst foldes for at blive til en poncho. Med andre ord er den eneste udfordring, at ponchoen er strikket i perlestrik.

Perlestrik er en flot og nem teknik, som giver en flot struktur. Det er især en god teknik til begyndere, som gerne vil prøve noget nyt, og derfor er denne opskrift også meget velegnet til nybegyndere, som er klar til deres første større strikkeprojekt.

OBS: Det oprindelige design er lavet i farver, som desværre er udgået af sortiment. I stedet for Cotton Merino fv. 5 anbefaler vi fv. 35, som minder om den udgåede farve, og i Cotton Merino Classic anbefaler vi fv. 102 i stedet for fv. 85. Vær blot opmærksom på, at du får et andet resultat end på billedet. Du vælger selv farver med et klik på ’Vælg en anden farve’, som folder hele farvekortet ud.