144-5 v.1.0 Vanddråben Vest

Vanddråben vest er en flot børnevest med en sublim komfort. Den kan bruges til både hverdag og fest, for den er behagelig at have på og varmer samtidig dejligt. 

Vesten har et enkelt design, der domineres af det enkle strukturmønster, som dækker hele vesten. Mønsteret giver vesten en smule ekstra elasticitet, så pasformen bliver ekstra god, og samtidig har vesten også masser af bevægelsesfrihed.

Denne opskrift er strikket i Mayflower Easy Care Big, som er en relativt kraftig garnkvalitet i ren uld. Ulden sikrer, at vesten har en god åndbarhed. Samtidig er ulden superwash-behandlet, og vesten kan derfor maskinvaskes og tørres i tørretumbler, så der er ingen grund til bekymring, hvis vesten bliver beskidt under leg. 

Opskriften er dejlig nem at gå til. Vesten strikkes på rundpind nedefra og op indtil armhulerne, hvorefter ryg- og forstykke strikkes færdige hver for sig. Til sidst strikkes skuldrene sammen, og der samles masker op til hals- og ærmegab. 

Easy Care Big fås i et bredt farveudvalg, så der er gode muligheder for at vælge modtagerens yndlingsfarve, så vesten bliver endnu mere personlig.