143-2 v.1.2 Ulla Sweater Junior

Maria Møllers Ulla-serie er allerede blandt vores mest populære opskrifter, så derfor var det også en selvfølge, at familiens mindste skulle have en matchende sweater. Resultatet blev den ufatteligt søde Ulla Sweater Junior, som har alle de klassiske elementer, der går igen i Ulla-serien. 

Sweaterens klart mest bemærkelsesværdige element er de smukke kanter, som er strikket med et eventyrligt og meget karakteristisk mønster. Mønsterets strikketeknik er speciel og skaber en smuk, nærmest tredimensionel effekt. Selvom det er nemt at blive helt forgabt i kanternes strikketeknik, er det diskrete mønster, der dækker hele sweateren, også noget særligt. Det er ganske enkelt, men giver samtidig en illusion af små snoninger, som bidrager til sweaterens fine udtryk. 

Ulla Sweater Junior strikkes i Mayflower Baby Alpaca. Kombinationen af alpaka og polyamid giver en varm, åndbar og slidstærk sweater, som føles superblød på den sarte barnehud.

Ulla Sweater Junior er en sjov strikkeoplevelse, hvor du får lov at prøve nogle forskellige strikketeknikker. Den er samtidig lidt mindre udfordrende end den originale Ulla Tee, da ærmekonstruktionen er mere enkel. 

Synes du, at designet rammer plet? Husk også at tage et kig på UllaTee og ChunkyUllaSwater, som er opskrifter til voksne.

Vi har lavet en videoguide til mønster 1 og mønster 2 & 3.